álom
érezted már
hogy száraz a torkod
hajad csatakban
nyirkos az ágy
fáradtan ülsz és nem érted
kávéd is mitől silány
lehet te is mindig ugyanazt álmodod
elfut a kutyád utána szaladsz
megváltoznak az ismerős házak
idegen városban egyedül maradsz
kiáltanál ám elmegy a hangod
nagy folyóhoz érsz nincs híd se komp
megállsz
tudod az irányt
de az útnak vége
felébredsz
órákig rágódsz
nem érted miért szaladt el a kutya
tíz éve meghalt
s te még mindig miatta sírsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-12 17:20:45
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-02 23:30:31