Szalay Károly
Más a szó!
Más a szó
és más a tett,
nem vagyok bölcs,
ezt elhiheted.
Írom Neked
verseimet,
átadok vele--
szívből jövő,
érzéseket.
Száll a szó
az éteren keresztül,
visz üzenetet,
teljesen védtelenül.
Nem volt szexiség
a sorok között,
én Neked írtam,
a barátság örök.
Csak ha egy szavad--
is hallatszik,
mert soraim ártók,
kérlek küldj el csupán--
mint kocsis szavai,
mik bántók!
Csupán megköszönni tudom,
hogy türelmesen olvasol,
segítesz tartani a lelket,
bennem, mely elpártol
Más a szó és más a tett,
sokszor szívesen megölelnélek,
de sajnos nem lehet.
Kedves, aranyos barátom
Te, ki nőből vagy,
ezt az egész bolondságot,
hogy írogatok Neked--
egyszerűen rám--hagyj !....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-07 10:13:07 Utolsó módosítás ideje: 2016-12-07 10:13:07
|
|
|