Mikor láthatom újra
szép szemed színét,
mikor hallhatom hangod
mellyel mondasz egy új igét.
Nem biztattál semmivel
a verseim után,
kimért voltál, hűvös,
megbántottalak talán?
Bocsánatot kérek
most én Tőled,
ígérem, hogy a jövőben
kényes dolgokat ezután
nem írok Neked.
Mikor láthatom újra
szép szemed színét?
Nem tudhatom,
mert mosolyod,
kedves személyed,
érinti a hely légkörét...