szelíd és kérlelhetetlen
csak ami kerek mint a vég
és ami megkerülhetetlen
csak ami véges mint a lét
és ami bevégezetlen
csak ami megrugdosható
és ami eltörhetetlen
csak ami elárulható
és ami megszeghetetlen
csak ami megvádolható
és ami cáfolhatatlan
csak ami elhallgatható
és ami elnémíthatatlan
csak ami kivégezhető
és ami sebezhetetlen
csak ami elleplezhető
és ami temethetetlen
csak ami tetten érhető
és ami utolérhetetlen
csak ami erősíthető
és ami kivédhetetlen
csak ami mismásolható
és ami hamisíthatatlan
csak ami bitorolható
és ami kisajátíthatatlan
csak ami többszörözhető
és ami egy-oszthatatlan
csak ami elégethető
és ami kiolthatatlan
csak ami mindig esendő
ami rendíthetetlen
csak ami múlt és jövendő
szelíd és kérlelhetetlen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-24 00:27:34
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-24 11:42:56