Heuréka
Leszarom,
hogy ki lőtt le kit,
s melyik népnek a nevében.
Azok a gyerekek, tényleg azok.
A mieink is szenvednek,
csak máshogyan.
Ezen a pénzen,
amit a magyarok-magyarkodók
elköltöttek egy kampányra,
sok éhes magyar kisgyerek
jóllakhatna kb. egy évig.
A világ, a mi világunk
mindig is törékeny volt,
Hiába hisszük,
hogy vannak méltatlanok,
ők nem tudják magukat annak.
Mert nem hitetlen kutyák,
csak asszonyok,
és gyerekek,
felingerelt férfiak.
Senki nem akar
Magyarországra jönni,
aki arab, vagy afrikai.
Csupán élni akar.
S ha tetszik, ha nem,
nekünk ezekkel az emberekkel
együtt kell élnünk,
mert a Föld - már túl szűk nekünk.
És nem megyek megvenni
az Arielt a multiba',,.
mert nincs túl sok rongyom,
amit kimossak, és nem akarom,
hogy egy éhező-menekülő gyerek,
terroristaként- az én képmásomat hordja majd
- a mellkasán.
És nem akarok meghalni anélkül,
hogy nem gondoltam végig - az egészet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-26 17:13:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-28 19:38:10