Múlt, idő van
Mintha pördült volna az óránk ma reggel,
mikor megláttalak a házunk előtt elbiciklizni.
De hiszen te már elköltöztél innen tavaly.
Elfelejtetted, nem tudsz róla?
Tudjál! Nem szívesen látlak itt.
Te Medvebundájú, Nyúlfogú, Felhőarcú, Kisszívű, Nyitottlapos,
Tilos.
Emlékeztetsz erre-arra, mikor különben nem is emlékszem én már.
Meg ne lássalak itt még egyszer, mert mint a fűrészfogú idő,
hamm, bekaplak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-22 10:50:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-22 13:01:32