Jelenem talpalattnyi
idők párkányára ím kiálltam
Mögöttem a múlt
üveghegyen túl is jártam
szikláinak vetem hátam
Előttem mélység és magasság
talán a jövő alternatívái
Szárnyszegett képzelet kárál
testnek és léleknek alkudva
alkalmi szállást örök lakhelyet