Szerelmes szívem
epedve dobban,
mert akit kíván,
az tőle messze van.
Naponta látja
szépséges fényképét,
de sajnos nem érzi,
közeli személyét.
Én, kedvelem őt
Ő, sajnos mást szeret,
én érteném félre---
az esetünket?
Talán az meglehet!
Szerelmes szívem
írta-e pár sort,
felverte maga körül,
a nemlétező port....