Évek, hónapok
órák, napok:
rohantok,----
embert kergető
farkasok.
Váltják egymást
a futóbajnokok,
nem melegszik sokáig,
furcsa trónotok.
Az élet közkatonája
az egyszerű ember,
felszippantja a rohanás,
mint cseppet a tenger.
Évek, hónapok
órák, napok:
rohantok!----
Embert kergető
farkasok...