Felfedezetlen bolygóként
kering bennem a szó,
amíg ki nem mondom.
Ismeretlen testként bolyong
a világban az idegen,
amíg be nem fogadom.
Kimondhatatlan a szó,
befogadhatatlan az idegen,
amíg kering, bolyong,
mint egy világon kívüli,
félig kész Isten.