A boldogság szaga
Elgyengítesz hogy vihess
Feloszlatsz
Mint tüntetőket a rendőr
Mint verejtéket a Másik teste
Mindenhol élek egyszerre
Egy óra alatt ezer évet
Bármi lehetek
Nem vagyok semmi se
Eddig az idegen vonzott
Most örülök hogy ismerlek
Kutató voltam
Csepp lettem a lemezen
Hörcsögöt kutyát vettem
Hogy valaki szeressen
Megvásároltál
Gyakran takarítod a ketrecem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-01 14:20:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-01 14:20:20