Tudatod, mint fertőzött pengeél hasít a fénybe
mielőtt az megkapó, bár alkalmatlan szemedhez érne
s még hagyod, más, bamba tekintetek nyavalyákat
szuggerálnak beléd, míg a vászonig, melyet
lerántani készülsz ügyetlen lépteiddel elérsz,
már undorodsz minden valóságtól;de szerencsédre
kívül rekedsz.