Múljon
Már ahogy meg tudom ítélni,
nélküled meghalni, ugyanaz, mint élni.
Mint a csupa nagybetűvel írt sms.
Elolvasod, kitörlöd. Felesleges.
A letörölt könny, mint a letörölt Facebook profil.
Nem érdekel. Nem kell. Jaj, mikor ír?
Hirtelen szült versike a szívhez,
mint székely viccben a medve, oly masszív ez.
Mint utolsó korty a halottakért,
néma hattyúdal,
égboltnak holdudvar,
vihar ellen előtető,
szerelem meg egyéb klisé,
mint ez a vers:
mellőzhető,
mégsem tudok valahogy kitérni.
Már ahogy meg tudom ítélni.
Már ahogy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-23 13:00:02
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-23 13:00:02