Ha nálad van...
A jótettől, ha teheted,
Vissza ne tartsd kezedet!
Ne mondd: holnap adok majd,
Ne tetézd te is bajt!
Ha jót kell tenni, ne habozz,
Ha meg rosszat látsz, lapozz!
Ne gonoszkodj, zaklass mást,
Ki bátran veled ül, ne bántsd!
Ne morogj, ha nincs okod,
Háborogni nincs jogod!
- Péld. 3:27-30 után szabadon -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-15 13:58:35
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-15 13:58:35