NE!
Ne szégyelld a könnyeidet
ha néha-néha sírni kell,
ne titkold az érzéseidet,
merjed vállalni őszintén fel.
Ne dugd fejedet homokba
mintha nem történt volna semmi,
ne mondjad flegmán kacagva,
ez bagatell, csupán csak ennyi.
Nem gyerekes dolog a sírás
bármennyire szégyenlik is sokan,
leírja már az ókori írás,
folyik a könnye szegény sír halkan.
Ne tagadd meg soha önmagad
tedd nyugodtan, hangosan, vagy halkan,
ne fékezd érzéseidet, indulataidat,
minek ki kell jönni az úgyis kibuggyan...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Gond, Könny,Boldogság,Szerelem (Budapest, 2001)
Kiadó: A szerző magánkiadása
Feltöltés ideje: 2016-06-13 17:13:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 17:13:22