Értékrend.
Más az enyém, és más a tied
az én csendem a fájdalom
mert a magasból te elhiszed,
írásodtól nincs fájdalom.
Te csended a haragod mindegy
jogos vagy jogtalan hiszed,
hogy igazad valós tökmindegy
mit mondana más elviszed.
A magányodban feltüzeled
magad, szó helyett hallgatag
vagy, szó jobb lenne elhiheted
fájó vagy talán ingatag.
Én az őszinte szót szeretem
ami lehet, hogy fájó ha
való, és "igaz is" tisztelem
hamis fénytelen álruha.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-13 09:34:29
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 09:34:29