most már örök titok marad
amikor találkoztunk azt mondtad
megint egy ”egyedülkarácsony”
utálod az egészet
megsajnáltalak
hívtalak gyere hozzánk szenteste
kaptál egy fűszergyűjteményt
(imádtad ezeket)
én meg tőled egy szerelmes kötetet
(hogy meglepődtem rajta)
nem volt étvágyad
de egymás után néztük a videókat
láttam fáradsz
az éjféli misét meg sem említettem
megágyaztam a vendégszobában
másnap mire felébredtem
te már kabátban álltál a folyosón
sietsz mondtad indulsz
megy hozzád a fiad
hiába mondtam hogy
várd meg a reggelit
félév múlva a villamosból láttalak
nem volt hajad
aztán még egyszer találkoztunk
mikor megkérdeztelek hogy vagy
azt mondtad kinn van a beled
ezt úgy mondják orvosul
hogy sztóma.
Ha látnád
a folyón mennyi virág úszik utánad
a meglepetésbe halnál bele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-06 18:12:50
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-06 18:12:50