Sorsom sorsa
Ha gyermek lehetnék újra,
múltamat is rendbe hoznám.
Bűnöktől megszabadulva
jönnék vissza tisztán hozzám,
hogy elmondjam, a kisfiút
- aki voltam -, jó volt látni,
akkor is, ha nincs több kiút
sorsomból sorsává válni.
Ha gyermek lehetnék újra,
tudom, hogy az is maradnék.
Anyám ölén sírva-bújva
lennék a jó, lennék a szép.
Kínjainak áldott terhe,
megbélyegzett falu rossza,
aki mindent elfeledne,
és mindent visszahozna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-31 16:23:07
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-02 07:27:42