Mielőtt magadból kiszakítanád
Térdelj elébe s könyörögve kérd
Ha fénye másé hulljon árnyéka rád
Tisztítótűz jótéteményeként
S tanulj nélküle csillag-úton járni
Míg szívszaggató csendes este kél
Ha már nem tudtok egymásért fájni
A magatokon ejtett sebekért