nem az angyalokról - változat
nem az angyalokról
a világ nem kívánságteljesítő gyár
csak ennyi jár csak ennyi jár csak ennyi jár
pixelpontokra bontott szép nyarak
sirályokkal teleszőtt képdarab
mi a helyzet mi a helyzet az angyalokkal
a hátad mögött
el-elsuttogott dalokkal
égnek kitárt ablakok mély csend mély csend
ez a helyzet az angyalokkal
itt lent
felkutattam a világot megtaláltam
öleltem félénken elengedtem bátran
kikötőben kiköpködött gyümölcsmagok
hátad mögött bezárult ajtók ablakok
az angyalok jönnek mennek
és mi álmodunk
az angyalokkal jönnek mennek
mi csak meghalunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-25 12:55:24
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-25 12:55:24