Nyugtalan világ- Európa forr!
Feszült, nyugtalan a világ,
Európában robbantások,
vallási háború dúl,
síró férfiak, síró asszonyok.
Ártatlan áldozatok
terroristáktól szenvednek,
nagy az erkölcsi, anyagi kár,
Tőlük bénulnak meg repterek.
Az iszlám fenyeget!
Nem jó Neki a keresztény vallás,
erkölcsi, kulturális változást akar,
hogy Európa civilizált népe--
részéről, feléjük legyen behódolás.
Az országok felelős vezetői
a békés megoldást keresik,
nem akarnak félelemben élni,
sokan, a háborút ellenzik.
Feszült, nyugtalan a világ,
Európa nyalogatja sebeit,
az iszlám továbbra is könyörtelen,
folytatja reformáló akcióit.
E vallási háború
már régóta dúl,
a kereszténység vezetői--
között: nem jó az egyet értés,
belviszály ott is dúl!
Mi egyszerű európai emberek
óhajtjuk nagyon a békét,
legyen rend, nyugalom ismét,
nem használ egyik nációnak sem:
ha változtatunk, erkölcsi eszmét...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-23 16:04:55
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-23 16:04:55