Tanár úr.
Tanár úr kérem, én készültem
minden kérdésre tudok felelni,
én most tanár úr, nagyon készültem,
semmit nem akarok soha sem feledni.
Kezdje el nyugodtan, ezt az órát
hívjon csak ki a táblához felelni,
de azért jól gondolja meg a kérdést,
hogy ez engem, ne tudjon annyira sebezni.
Készültem, s a múltban is ha kellett
mindenkor, mindenkinek időben feleltem,
tiszta vizet öntöttem a pohárba mert lehetett,
ha engem szerettek, én is csak szerettem.
Tanár úr kérem, csak egy a kérésem
mondja meg neki, mit tudna felelni,
vele valamikor még, egy padban ültem,
Ő is tudott akkor még nagyon bátran--
felelni, szeretni...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Gond, könny, boldogság, szerelem (Budapest, Készülőben)
Feltöltés ideje: 2016-04-14 18:46:37
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-14 18:46:37