Magamra
Találtam végre újra a régi énem
van az életem színpadán nem
félek már attól, hogy elveszítelek
mert az életet gyönyörűnek
vélem veled,
vagy nélküled
már a főkérdés nem az nálam
mert magamra találtam
én itt vagyok ha akarsz
vállalod, akkor maradsz
Tavasz van látod a természet
teszi a dolgát neveli a leveleket
a virágokat illattal
csodás szirmokkal
teremti meg mindenhol virul
a táj, dalolnak a madarak
nekem dalolnak
mondd miért búsulnék érted
ha nem kéred
amit nyújtanák néked
nem az én gondom
elhiheted nékem.
Újjá születtem a kikelettel
Tavasz van végre..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-14 09:56:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-14 09:56:54