A fal tövében kuporogtál,
mint elveszett gyermek
asszonyi ölelés tejmelegére várva.
Most itt vagyok, érted jöttem,
megismertem az anyajegyed,
tőlem kaptad, hogy a tékozlásból
tudj majd hozzám visszatérni,
de mikor neveden szólítottalak,
nem mertél a szemembe nézni.