Kikeleti vágy
Vidám napfény táncol a szobaablakon.
Minden gyönyörű, csodálatos, minden ragyog!
Majd véges-végig terül az egész kerten,
e szépségben merülök el önfeledten.
Ilyen a gyönyörű kikeleti reggel.
Szívünk tele e szépségnek örömével,
a reményt keltő szép tavasznak hatásával,
az élet megújulásának vágyálmával.
Halász István
Rózsavölgy, 2016. április 03.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-05 17:26:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-05 17:26:16