Néhány kedves szó.
pár ügyetlen bók,
úgy tűnhet arcodon
olyan mint egy csók.
Írtam hozzád levelet
beleszőttem versem,
pár udvarias szó,
s végtelen tiszteletem.
Ezzel a kis verssel
üdvözöllek Téged,
csak fényképedet láttam,
de megfogott személyed.
Néhány kedves szó
pár ügyetlen bók,
úgy tűnhet szövi hálóját:
egy eltévedt, fáradt pók...