Hajladozó
Eső áztat, veled sírok,
Nap ha éget, én pirulok.
Téged bántnak, bennem a kés,
Indulnod kell, bennem a félsz.
Nem szólsz, mintha nem is lennék,
Bárki bókját bezsebelnéd;
Százfelé fut gondolatod,
Mégis tudom, törzsed vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-21 12:14:00
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-21 12:14:00