Odaálltam a csaphoz.
Milliméterekre nyomtam
az arcom
a tükörhöz.
Undorítónak láttam magam.
Majd ráköptem a csőre.
Figyeltem, ahogy
a nyál átfordul
az aljára, majd
csöpögni kezd.
Meseszép volt.
A nyál csöpögött,
te meg azt mondtad,
úgyis visszatér a hitem.
A vicc az, hogy
Igazad volt.
Ez a baj.