De szép is lesz
De szép is lesz majd, minden, mikor
legalább félig elérem
elhatározott céljaimat,
s nem vet meg a közszemérem,
nem zúdul rám ezer haraggal
a végtelen bocsánata,
amit akár minden reggel
vágyom elérni valaha,
s kívánom, hogy az ember-lényeg
legyen az örök földlakó,
s életet, álmot nem cserélek,
mikor meghalni volna jó.
2016. március 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-08 15:12:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-08 15:12:16