nem az angyalokról
egyszer volt hol nem volt
egyszer csak rólunk szólt
"a világ nem kívánságteljesítő gyár"
csak ennyi jár most csak ennyi jár csak ennyi jár
pixelpontokra bontott szép nyarak
sirályokkal teleszőtt képdarab
mi a helyzet mi a helyzet az angyalokkal
A hátad mögött
elsuttogott dalokkal
volna bátorságod itt hagyni mindent
látni mi a helyzet az angyalokkal
itt lent
igazságtalanság hogy nincs csillagpor a szélcsendben
csak ez a helyzet az angyalokkal
itt lent
van merszed a valódihoz ha el nem érheted
szép nyarak pixelbontokra szétbontott cserepek
hajóállomásról kiköpködött cseresznyemagszemek
az a helyzet az angyalokkal jönnek mennek
megérintesz megérintelek
az a helyzet az angyalokkal jönnek mennek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-28 20:34:36
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-05 12:42:22