Csak
Azt mondjátok zseni vagyok
Pedig csak gyerek
Aki arra vágyik
Hogy egy bolond felnőtt ölbe vegye
Azt mondjátok gyerek vagyok
Pedig csak eljátszom nektek
Nem dolgozok nem adok semmit
Hogy magamért szeressenek
Azt mondjátok bolond vagyok
Pedig csak őszinte
Ti folyton hazudtok
Hogy elhiggyenek
Azt mondjátok felnőtt vagyok
Pedig csak túlnőttelek benneteket
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-24 12:14:23
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-24 12:14:23