Sexpír-limerikek
Országom lóhátra cserélném,
legyen bár csődör, vagy herélt mén.
Hatalmam átadom,
púp az már hátamon;
királyként kinyúlni szar élmény.
Nem nézve megejtő idomára,
oktatja aráját idomárja.
Katinka nagy harcos,
felette makrancos,
akármit hibázik, kidumálja.
Jágónál van bár a keszkenő,
csalással megvádolt szöszke nő
férjén nem ejt foltot.
Imája elfojtott,
légúti metszete csökkenő.
Friss gyorshír megrázza Veronát:
főhősünk gyászában a saját
hasába metsz nagyot;
arája tetszhalott,
gyomrából mossák a Veronált.
Nyárközép éjjele legkurtább,
színházat játszik egy megtűrt stáb.
Röpködnek a boldog
tündérek, koboldok...
Sajnos, a finálét El-Kurtágh.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-19 18:02:10
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-19 18:02:10