ma újra
két kéz suhan a zongorán
és száll a dal és nincs halál
te jutsz eszembe szüntelen
ki voltál és mindig leszel
mindig leszel
jössz álmaimban s feldereng
a régi vágy - ma felsebez
karodba kapsz és zúg a vér
szerelmi táncunk újra él
ma újra él
a halk szavú örömzene
áradni kezd a tengeren
hullámok hátán sistereg
a régi tűz - örök legyen
örök legyen
még zeng belül a dús akkord
de lassúdik vihar mi volt
elcsendesül a hang a szó
a káprázatba ringató -
a ringató
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-15 11:48:15
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-15 11:48:15