Milyen is volt?
Hogy milyen is volt
eddigi életed?
Lepereg előtted rögtön
mikor eljön végzeted.
Ne várj semmit
ölbe tett kézzel
élvezd az életed,
töltsd meg örömmel.
Gondolj szépre, jóra
gondold el, van még időd,
bajt, betegséget feledd el,
így nyered vissza hited, erőd.
Hogy milyen is volt
az eddigi életed?
Választ nyújt rá majd
eddigi viselkedésed,
emlékezeted...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-30 09:42:44
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-30 09:42:44