a pillanatba zárt örökkévalóság (2)...
mint a fájdalom egy szuvas, odvas fogban,
mint egy csobbanás a moha lepte kútban,
mint a villámfény egy megfakult tükörben,
mint a gondolatok, a test börtönében.
mint az imádság a legutolsó percben,
mint az anya íze, az első korty tejben.
mint a szenvedély egy titkolt szerelemben,
mint a nyár illata egy csepp akácmézben.
mint ismerős arc, egy elmosódott képen,
vérrel festett szavak egy kőkerítésen
mint a barátság egy pohár barna sörben,
mint az átfogó, a meg nem rajzolt körben,
mint a kéjes álmok megvalósulása,
mint a szív utolsó összehúzódása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-19 21:45:46
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-19 21:45:46