Légy a fele-seggem
Eljegyzésünkre
Az élet rendje ellen nem lehet tenni
Én mégis megpróbálom
Cipőm talpán sárban konzerválni sejtjeidet
Mért vagyok ilyen te(l)hetetlen
Végem van végem van
A végem a kezdetem te vagy a végem a kezdetem
Kezed a karom gyémántgyűrűs csirkeláb
Aranyba foglalt tyúkmell
Megkérlek légy a fele-seggem
Mért vagy ilyen te(l)hetetlen
Véged van véged van
A véged a kezdeted te vagy a véged a kezdetem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-12 11:00:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-12 11:00:48