Az élet iskoláját
kijártam szépen,
meggyóntam mindig,
ami volt vétkem.
Segítő szándékom
mindenki ismeri,
ha nem úgy sikerült,
megbocsájt, elnézi.
Göröngyös volt az út
buckás volt a pálya,
jó szívvel fogadtak,
meg volt érte a hála.
Az élet iskoláját
szépen kijártam,
elmélkedem most azon,
mi volt amit jól-
vagy rosszul csináltam...