Illem
Jó lenne néha átlagembernek lenni
Kamerák nélkül szerelemből ágyba bújni
Civilségemet előre bejelentve
Mert így illik
Pofátlanul határozottnak kell tűnni
Aki nem játssza meg magát
Eljátsszák mások
Mert így illik
Nem érdekel az elkényeztetett kisfiad
Téged sem a koszos háziállataim
Mégis érdeklődünk hogylétük felől
Mert így illik
Vajon tudjuk-e egymást szeretni
A divatos őszinteség jegyében
Feltárva minden rémségünket
Mert így illik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-16 08:48:29
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-16 08:48:29