sarjadzol bennem némán
ülsz a félig kihajtott hagymák közt
kék vagy és csendes
reggeli imám elakad
fésületlen hajadban
száraz ágak a kezedben
belém bújsz mint pók
az elhagyott csigaházba
annyira szeretsz hogy sálat is
csomagolsz
Publikálva: Hitel, 2011/11 Kötetben: Térkép helyett (Budapest, 2014) Kiadó: Magyar Napló Kiadó Feltöltés ideje: 2015-12-12 20:03:23 Utolsó módosítás ideje: 2015-12-12 20:03:23
Kedvenc versek
Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.