Züllés
Egy endorfin fröccsöt kérek!
Neked is megfelel? Akkor kettő!
Tudod, míg néhány funkcióm kiélem,
Addig úgy érzem élek,
Ha e bárgyú vigyor annak nevezhető,
Üsse kő, hazudjunk szépen!
Félsz Te is? Nahát …
Tudom nem esztétikus, ha falnak koppansz,
Szakadékba robogni sem szép, teljes gázzal,
Őrizgetve egymás szavát …
Ha tűzre sose lobbansz,
Nyugalom, kis ketreced viheted magaddal!
Valahol édes ez az önsajnálat,
Mindig kapsz viszonzást érte,
Ha gyakorlod a lótusz-ülést,
Mint a járkáló, beszélő csontvázak
Egy időn túli képe,
Nézheted ezt a nagy züllést.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-02 17:45:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-02 17:45:47