Szalay Károly
Rend, tisztesség, becsület
Szeretem magam körül
a rendet, tisztaságot,
nagyon megbecsülöm,
az igaz barátságot.
Elértem őszinte szóval
megbecsülést, szerelmet,
nem voltam csapodár, léha,
tisztelem az érzelmeket.
Könnyelmű ígéretet
nem tettem soha,
őszintén, nyíltan álltam
a problémák elé oda.
Tisztességem, becsületem
volt egyetlen kincsem,
nem adtam el magam,
akkor sem, ha nem volt-
vagyonom, semmi sem!
Szeretem magam körül
a rendet, tisztaságot,
nagy erőnek tartom--
az őszinte,
mindent legyőző igazságot...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-29 13:17:39 Utolsó módosítás ideje: 2015-11-29 13:17:39
|
|
|