Tóth Csilla
valaki van a házban
valaki van a házban
nem tudom ki lehet,
de hallom, hogy jár-kel,
motoz, sóhajtozik
valaki van a házban,
félek, egyedül vagyok,
a rendőrséget hiába
hívnám, ide nem jönnek
valaki van a házban
nem tudom, mit csináljak,
ott lehet bármi mögött,
tudom, miről beszélek
valaki van a házban,
éjszaka nem hagy
aludni, rángat és figyel,
nem kedves velem
valaki van a házban,
a lépcsőn jár fel s alá
ismeri a házam minden
zegzugát, én nem ismerem
valaki van a házban,
csúnya szavakat suttog,
rá akar venni, hogy
megtegyek dolgokat
valaki van a házban
figyeli minden mozdulatom,
bárhová fordulnék, biztosan
ott van valami mögött
idegen jár a házban
hová bújjak, nekem nincs
másik házam, nincs telefonom
sem, ki kéne menni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-16 14:54:07 Utolsó módosítás ideje: 2015-11-16 22:08:04
|
|
|