A szerelem titka
Szeretni sem tud, aki nem tud
titkot tartani,
a rövid élet nagy titkait
nem kell vallani,
hiába mondanám, ha tudnám,
hangom nem enyém
egy másik ember másik verse
az a költemény,
ha én leszek, aki megvallja,
mi a szerelem,
sejtjeimet már kicserélték,
ez játék velem.
2015. október 29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-29 23:56:30
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-30 02:56:17