Nobeldíjat akarok !
Emberfényező műhelyek !
Hozzátok rángat már az ideg.
Emberfényező műhelyek!
Nem tüntetek . Kitüntessetek!
Nobel-díjat aka-rok!
Tádámm- dá-dádá- dámm.
Nobel-díjat aka-rok!
Tádámm- dá-dádá- dámm.
Ha nem adtok hamarban,
megcsinálom magamnak !
Ha nem adtok hamarban,
megcsinálom magamnak !
Nem vesz be egy lovagkör sem?
Alapítok én iziben !
Hú de hullnak a keresztek.
Gyere Józsi, szedjed, szedjed!
Egy a sima,
egy a lángos,
egy lovagrend
ispotályos :
Ha bevesznek, jól bent leszek,
rám is hullnak a nagy feszek...
Majd bevesznek,
hogyha lenn
a közönség gyomra nem .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Veszett kutya oltásra várFeltöltés ideje: 2015-10-26 13:08:00
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-26 15:41:19