Cherchez la femme
Szűztelenítős
Nadrágzsebében az ujjai
– a pályaudvar méhkasnak látszott,
anyám mondta ne menj elébe
a suhancnak, s közben pasziánszt játszott.
Ott álltam lenge ruhámban,
a restiben félénken arcon csókolt,
néztem, ahogy nyel – a sört és a virslit,
majd engem az ágyban, jó volt.
Reggelre madonna lettem,
a fehér pamutot megutáltam,
anyám sírt, amikor XY elment,
azóta szűzen sosem láttam.
Cherchez la femme
A rózsaszirmokat öreglányosnak tartom,
titokban mégis imádom őket,
a potpourri hangulat az enyém,
megtudja bűvölni a nőket.
Krúdyval...
Vegyes szilánkok vannak az elmémben,
az álom egyet–egyet kivet,
Krúdyval összemozaikozom
a megélt és vágyott ötleteimet.
A séf
Két alvás között vagyok tojás,
lecsó, rántott hús, bundás kenyér,
gyümölcssalátaként borogatás,
ágyalatti szörnyet elmosogató tenyér.
Született feleség
Hurkapálcikából célkereszt,
rajtam selyempapír, krepp és zsinór,
lengek az asztal fölött, migrénem van,
míg oldódik belőlem a klór.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-01 23:44:14
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-02 20:46:46