A medve bőrére
Arcátlanul körülfont a homály
Rám tekerte sötét kötelét
Vaksötét dzsungelben jártam
Fénykaszával vágtam szét fejét
Talpig tűzpiros ruhában
Talpig szerelemben álltam
Rám kacsintott a szép ismeretlen
Hangja megigézte lelkem
Éreztem győzelem leheletét
Egy titokzatos jövő ablakából
Frissen boldogan és új elánnal
Áradt s körbenyalt a déli szél
Tollam hangyamód cikázott
Szűz papírlap fehér felszínén
Örömzene rázta szívkamrámat
Feltöltötte új erővel lábam
Őrült keringőbe kezdtem a
Fényben fürdő sugárút kövén
Ittam egy csordultig telt pohárból
Édes volt a bor s a vörös mámor
Aláfolyt a medve bőrén
2011 május
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-24 09:07:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-27 14:19:15