napi dózis
addig innen fel nem kelek,
míg meg nem írom napi adag versemet.
klaviatúrát kezembe hamar!
csókot – múzsa – a homlokomra!
lasszóval fogdosom a szavakat,
hogy lehozzam az égről
a felhősen szép csillagokat,
lábaid elé tenni – magamért.
bizonyítani, hogy nem hiábavaló,
hogy felhősen is fényesebb
minden porba hulló csillagom.
mindezt magamért kell tennem:
éhezem a napi dózist.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-15 11:22:08
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-16 10:03:58