Vérprofi
Az énekesnő
Egy rockbandát túlüvöltve kérdezi láttam-e már
Nagyon szőrös puncit mert ha nem mutat
A dobokat és gitárokat túlharsogva tudatom vele
Hogy láttam de azért érdekel
Int hogy menjünk az öltözőbe
Szaporán követem
Az ajtót kulcsra zárja majd lezseren ledobja magát
A szakadt piszkos kanapéra
Kicsatolja az övét letolja a nadrágját bugyistól
Fehér műszálas tundra bugyi
Már ettől kiábrándulok
Rátesz a bűz
Többnapos fű izzadság keserű hajszag elegye
Megkönnyebbülök mikor elhárítja a csókot
Mondván az túl intim dolog
A pulcsiját se veti le
Csak szétrakja a lábát kezével kitárja az alfelét
Hogy belülről is megszemlélhessem
Duzzadt piros és nedves sűrű fekete prémben
Én a nimfomán nőcsábász félrenézek
Szégyenkezek helyette
De hamar túlteszem magam az első sokkon
És beletrafálok a közepébe
Szánalmasan hamar ké(s)z
Rutinosan lezavarja épp mint a koncerteket
És mert ügyesen csináltam amit
Jutalomból meztelenre vetkőzik
Egyik melle fekete és csomós
Háta csupa kék-zöld folt
Csak egy hapsi tette megrugdosott nem először
Azt hiszem elhagyom mondja
Le kéne már szokni a faszról a piáról ment
Csakhogy a pia vitte a pénzt
Nem hozta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-24 13:25:42
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-24 13:25:42