alternatíva
vártalak ebédre finom életet készítettem neked
azt mondtad nagyon ízletes és omlós a koszt
a sok rágós csirkecomb mell zserbó üveg rum után
mit a kegyeidre pályázók kínáltak korábban
a tűzhely asztal és ágy közötti terepen cikázva
mikor megjöttél röntgenszemmel végigpásztáztalak
lássam a halálosztóktól kapott sérüléseidet
tested legkülönbözőbb pontjain ahol
lerakott peték tanúskodtak a jó halfogásokról
mutatva hogy veled kifogták a szerencséjüket
és megvették kilóra a kegyeidet mert szép voltál
mint délszaki fekete macsók és jól festettél
a konyhai asztaloknál a poharak tálak tükrében
a selyempaplanos ágyikókban az ágyékokon
és megrohamoztak három kívánságaikkal
de nem jöttek be neked a combok a zserbók üveg rumok
a pohár mélyére ha néztél a halál bámult vissza csak
és te élni akartál a vízben nem mint partra vetett
ki retteg mikor aprítja fel egy kéz halpaprikásnak
téged nem lehetett kifogni senki által semmiképpen
azért laktál jól mindig az asztalomnál mert én az életet
tálaltam fel csirkecomb zserbó és stampó rum helyett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-11 09:08:28
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-12 08:20:10