A szennyes
Nem akarod hogy nálad lakjak
Mert úgy nem tudsz panaszkodni a magányodról
Országnak világnak
Nem engeded hogy segítsek
Mert akkor nem kérkedhetsz
Azzal hogy mindent egyedül csinálsz
Mert még fiatalos vagy és erős
Ugyanakkor paradox módon kész mártír
Egyhuzamban maximum két napot bírok veled
Rajtad kívül nem nyúlok semmihez
És nem is nézek oda mikor
Órákig küszködsz a mosással
Mégis piszkos marad a ruha
Ugyanez a helyzet a zsíros edényekkel
Mikor főzöl odaég vagy kifut vagy nyers
Íztelen vagy sós
Mégis megeszem
Mégis megeszlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-13 10:35:43
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-13 10:35:43